Garderobe.

Welke stijl past bij jou

Garderobe-check

Slim combineren met wat je al in je garderobe hebt. Of dankzij één nieuwe aanschaf je eigen kleding weer anders kunnen combineren. Daar help ik je graag bij. Samen bij jou thuis naar je garderobe kijken is verfrissend. Je zult verrast zijn over de nieuwe creaties die je kunt maken.

“Het heeft me erg geholpen om door de ogen van Caroline naar mijn eigen kleding te kijken. Een paar exemplaren konden echt weg. Dat maakt het zoeken al overzichtelijker. En verder waren er verrassende combinaties mogelijk, die ik zelf nooit zo had ontdekt. Ik kocht er gericht een bruin colbertje en een grijze broek met rechte pijpen bij. Zo kon ik allerlei extra combinaties maken. Zonder al te veel investering voel ik me heel verzorgd, ook op doordeweekse dagen.”

Personal shopping

Je kunt mij ook inschakelen om samen met je te gaan winkelen. We bespreken, na het zien van je bestaande garderobe, welke kledingstukken een mooie aanvulling zijn en bepalen samen in welke stad en winkels we gaan kijken.

De investering waard

“Het was de investering zo waard om samen met Caroline te gaan winkelen! Ik heb de kleding gevonden die me heel goed staat en nu eens geen miskopen gedaan. Ik heb veel beter naar mijzelf en naar kleding leren kijken en ben nu veel minder gevoelig voor adviezen van verkoopsters. Dat scheelt in mijn uitgaven. Bovendien was Caroline heel geduldig en zorgzaam. Helemaal gericht op wat ik nodig had. Het was ook nog eens een heel ontspannen en gezellige dag.”

Petra, 38 jaar

Een afspraak maken?

Heb je vragen of wil je een afspraak maken,
neem contact met mij op.